Skinbooster face

Skinbooster 

Skinbooster behandlingar blir alltmer populära inom estetisk medicin och tillgodoser behoven hos både yngre och äldre patienter som vill förbättra hudens kvalitet och lyster.

Vi erbjuder vi högkvalitativa Skinbooster (Profhilo och Belotero Revive) behandlingar för att ge dig en jämnare och mer enhetlig hy samt förbättra hudens elasticitet och fasthet.

Belotero Revive

Belotero Revive är en annan populär skinbooster-behandling som ger huden en fräschare och mer ungdomlig utstrålning. Den används för att behandla fina linjer och ger en jämnare och mer enhetlig hudton. Belotero Revive används ofta för att förbättra hudens kvalitet och ger fantastiska resultat för både yngre och mer mogna hudtyper.

Profilo

Vi erbjuder också Profhilo, en annan effektiv skinbooster som återfuktar huden inifrån och ger en naturlig lyster. Profhilo är en innovativ skinbooster-behandling som hjälper till att förbättra hudens elasticitet och fasthet samtidigt som den jämnar ut fina och ytliga linjer i ansiktet. Behandlingen använder sig av hyaluronsyra som absorberas av huden och stimulerar kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin.

Detta resulterar i en förbättrad hudkvalitet och en ungdomligare utstrålning. En av de främsta fördelarna med Profhilo är dess förmåga att återfukta huden inifrån. Den höga koncentrationen av hyaluronsyra och glycerol i behandlingen hjälper till att binda fukt samt att hålla huden mjuk och smidig. Detta gör att huden får en naturlig lyster och ser frisk och strålande ut.

Profhilo kan användas för att behandla olika hudområden, inklusive ansikte, hals och händer. Behandlingen är skonsam och ger minimalt med obehag eller återhämtningstid.

Våra Skinbooster behandlingar är utformade för att förebygga rynkor och ålderstecken genom att tillföra fukt och en lätt fyllning som framhäver dina ansiktsdrag på ett naturligt sätt. Med hjälp av hyaluronssyra och glycerol återuppbyggs huden inifrån och ger den ökad elasticitet, fasthet och lyster.

För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi vanligtvis 2-3 behandlingar med fyra veckors mellanrum. Antalet injektioner och behandlingens längd beror dock på din specifika hudtyp och dina önskemål. Vi skapar en individuell behandlingsplan för att hjälpa dig att nå ditt drömresultat.

Innan Behandlingen

Att tänka på innan skinbooster behandling:

  • Du får inte vara gravid eller amma
  • Du får inte ha en infektion, munsår, finnar eller herpes på injektionsområdet.
  • Undvik att röka innan behandlingen samt dricka alkohol på behandlingsdagen.
  • Kom gärna osminkad.
Efter Behandlingen

Att tänka på efter Fillers behandling:

  • Inget smink samma dygn på behandlade området pga infektionsrisk.
  • Ingen alkohol på behandlingsdagen.
  • Utför ingen ansiktsbehandling på minst 48 timmar.
  • Använd Panodil eller Alvedon vid behov.
Återbesök

Fyra veckor efter behandlingen utvärderar vi behandlingsresultatet. Vi kan då fortsätta med eventuella ytterligare behandlingar.