Om oss

Dr. Ferlin

Dr. Ferlin är en erfaren specialistläkare som har jobbat inom olika medicinska områden sedan 2008. Han har en gedigen bakgrund inom allmänmedicin och har även tidigare arbetat inom hjärt-och lungkirurgi. År 2013 blev han certifierad som injektionsbehandlare och har sedan dess specialiserat sig på skönhet och hälsa. Han har även arbetat i Norge och Nederländerna innan han startade Dr. Ferlin Health & Esthetics år 2020.

Dr. Ferlin är master utbildare hos Noscomed medical supply i Danmark och MERZ Aesthetics Skandinavien.

Dr. Ferlin brinner för både inre och yttre skönhet samt hälsa och på kliniken erbjuder han sina klienter en helhetsupplevelse. Här kan du få hjälp med allt från skönhetsbehandlingar till att förbättra din hälsa.

Dr. Ferlin är certifierad av Estetiska injektionsrådet (EIR) och har expertkunskaper inom olika estetiska behandlingar såsom Botulinum toxin A, filler, PRP (Platelet Rich Plasma), Radiesse, facial rejuvenation, anatomi och komplikationer. Han är även MLA (medicinsk ledningsansvarig läkare).

Valle

Valle är en ovärderlig tillgång för oss på Dr. Ferlin kliniken. Som vår PR Manager & Coordinator och certifierad på Soprano Ice Platinum-lasern, är han ansvarig för att säkerställa en stark varumärkesbild, skapa enastående evenemang och uppnå PR-milstolpar för vår klinik. Med Valle vid rodret kan du vara säker på att få den bästa möjliga behandlingen och resultaten.

Han har även gedigen erfarenhet inom lyxig detaljhandel och modebranschen, vilket ger honom en unik kreativitet och världsklassig service. Hans tidigare arbete inom en exklusiv butik inom LVMH har gett honom djupa insikter inom området och en förmåga att möta de höga kraven på kvalitet och elegans.

Med sin expertis inom lyxvarumärken, PR och management kan Valle strategiskt integrera företagsmål och värderingar för att säkerställa att vår klinikfortsätter att hålla en hög standard. 

Sherin

Med expertis inom laserterapi och Frans & Bryn-behandlingar är Sherin en framstående professionell inom skönhetsvård. Med avancerad kunskap inom Soprano Ice Platinum hårborttagning erbjuder hon skräddarsydda behandlingar för hudförbättring.

Som stylist inom Frans & Bryn skapar Sherin konstfulla och personliga looker som förhöjer varje individs naturliga skönhet. Med en passion för att ge kunderna det bästa kombinerar hon teknisk skicklighet med en personlig touch, vilket resulterar i en förtrollande skönhetsupplevelse. Sherin är dedikerad till att främja välbefinnande och självförtroende genom professionell och omsorgsfull behandling.