Om oss

Dr. Ferlin

Dr. Ferlin är en erfaren specialistläkare som har jobbat inom olika medicinska områden sedan 2008. Han har en gedigen bakgrund inom allmänmedicin och har även tidigare arbetat inom hjärt-och lungkirurgi. År 2013 blev han certifierad som injektionsbehandlare och har sedan dess specialiserat sig på skönhet och hälsa. Han har även arbetat i Norge och Nederländerna innan han startade Dr. Ferlin Health & Esthetics år 2020.

Dr. Ferlin brinner för både inre och yttre skönhet samt hälsa och på kliniken erbjuder han sina klienter en helhetsupplevelse. Här kan du få hjälp med allt från skönhetsbehandlingar till att förbättra din hälsa.

Dr. Ferlin är certifierad av Estetiska injektionsrådet (EIR) och har expertkunskaper inom olika estetiska behandlingar såsom Botulinum toxin A, filler, PRP (Platelet Rich Plasma), Radiesse, facial rejuvenation, anatomi och komplikationer. Han är även MLA (medicinsk ledningsansvarig läkare) och utbildar andra in

Valle

Valle är en ovärderlig tillgång för oss på Dr. Ferlin kliniken. Som vår PR Manager & Coordinator och certifierad på Soprano Ice Platinum-lasern, är han ansvarig för att säkerställa en stark varumärkesbild, skapa enastående evenemang och uppnå PR-milstolpar för vår klinik. Med Valle vid rodret kan du vara säker på att få den bästa möjliga behandlingen och resultaten.

Han har även gedigen erfarenhet inom lyxig detaljhandel och modebranschen, vilket ger honom en unik kreativitet och världsklassig service. Hans tidigare arbete inom en exklusiv butik inom LVMH har gett honom djupa insikter inom området och en förmåga att möta de höga kraven på kvalitet och elegans.

Med sin expertis inom lyxvarumärken, PR och management kan Valle strategiskt integrera företagsmål och värderingar för att säkerställa att vår klinikfortsätter att hålla en hög standard. 

Amanda

Amanda är en expert inom hudvård med mer än sex års erfarenhet inom branschen. Sedan 2014 har hon varit auktoriserad och internationellt Cidesco diplomerad hudterapeut. Hon är också medlem i Sveriges hudterapeuters riksorganisation, SHR, vilket är ett bevis på hennes professionella engagemang och kunskap inom området.

Amanda specialiserar sig inte bara på klassiska ansiktsbehandlingar, utan hon är även kunnig inom avancerade behandlingar såsom kemiska peelingar och microneedling. Dessa behandlingar är perfekta för att förbättra hudens struktur, minska rynkor och ge en ungdomligare utstrålning. Med hjälp av noggrant utvalda produkter från ZO Skin Health och innovativa tekniker kan Amanda skräddarsy behandlingarna efter dina unika behov och önskemål.

Förutom ansiktsbehandlingar erbjuder Amanda också frans- och brynbehandlingar för att framhäva dina ögon och ge dig en ökad självförtroende. Med hennes skicklighet och noggrannhet kan hon forma och färga dina bryn samt applicera fransar på ett naturligt och vackert sätt.

En annan behandling som Amanda är expert på är massage. En avkopplande massage kan hjälpa till att minska stress och spänningar i kroppen, samtidigt som den främjar avslappning och välbefinnande. Amanda använder olika massage tekniker och anpassar behandlingen efter dina individuella behov.