Premium ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar 

Låt våra certifierade och internationellt erkända hudterapeuter med Cidesco-diplom hjälpa dig att uppnå en hälsosam och strålande hud. Hos oss kan du njuta av exklusiv hudvård och ansiktsbehandlingar med endast de bästa produkterna från ZO Skin Health Obagi.

Våra behandlingar inkluderar peelings, ansiktsbehandlingar, massage, frans- och bryn plock/färgning samt avancerade microneedling och skin remodeling med SkinPen Precision. Oavsett om du vill förbättra hudens textur, minska rynkor och fina linjer eller få en fräschare och mer ungdomlig look, så har vi den perfekta behandlingen för dig.

Genom att kombinera service, vetenskap och estetik strävar vi efter att ge dig en professionell och trygg upplevelse. Vi sätter ditt välbefinnande i fokus och arbetar ständigt för att hjälpa dig att uppnå din idealiska hudhälsa. På Dr. Ferlin Health & Esthetics tror vi att den ultimata hudhälsan kräver en kombination av kliniska ansiktsbehandlingar och etablerade rutiner.

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar som skräddarsys efter dina specifika behov, eftersom varje individ är unik. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa och skräddarsydda behandlingar som utförs av våra erfarna terapeuter. Alla våra hudterapeuter är medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR.

Typer av ansiktsbehandlingar

Kemisk peeling är en populär ansiktsbehandling inom hudvård som kan förbättra hudens utseende och textur. Genom att använda kemiska ämnen exfolieras de döda hudcellerna bort, vilket ger plats åt ny fräsch hud. Microneedling med SkinPen Precision är en annan effektiv behandling som hjälper till att stimulera kollagenproduktionen i huden genom små nålar. Det kan förbättra ärr, fina linjer och ojämn hudton. Ansiktsmassage är också vanligt förekommande och kan ge avslappning samtidigt som det ökar blodcirkulationen i huden.

Vi förstår att din hudhälsa är viktig för ditt välbefinnande och självförtroende. Därför erbjuder vi en rad olika behandlingar för att hjälpa dig att uppnå en sund och strålande hud. Våra hudterapeuter kommer att skapa en individuell behandlingsplan som är anpassad efter dina specifika behov och önskemål.

Hos oss kan du förvänta dig behandlingar av högsta kvalitet utförda av vårt professionella team. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att uppnå din idealiska hudhälsa och ser fram emot att välkomna dig till oss på kliniken.