Radiesse

Radiesse® hudföryngring är en effektiv behandling för att reducera veck och rynkor runt näsa och mun, lyfta neddragna mungipor, forma haka, käklinje och käkvinklar samt ge volym till kindben, händer och hals. Radiesse® är en injicerbar filler med två komponenter som inte bara återställer ansiktets naturliga volym omedelbart, utan också stimulerar produktionen av kroppens eget kollagen för att reducera ålderstecken i huden. Resultaten kan vara synliga i upp till 12 till 24 månader, beroende på varje individs unika situation.

Volym och lyft kan uppnås med Radiesse®, en produkt som består av kalciumbaserade mikrosfärer och gel. Dessa bryts ner naturligt i kroppen över tid. De frigjorda kalcium- och fosfatjonerna är liknande de mineraler som redan finns i kroppen. Radiesse® bekämpar ålderstecken och minskar rynkor samtidigt som den bevarar din naturliga skönhet.

Radiesse® är en banbrytande behandling som ger den volym och det lyft som behövs för att minska ålderstecken. Med sin unika sammansättning av kalciumbaserade mikrosfärer och gel ger Radiesse® omedelbara resultat. Men det är inte bara det som gör Radiesse® så fantastiskt. 

Här är några anledningar till varför du bör överväga Radiesse® för dina estetiska behov:

1. Naturliga ingredienser: Radiesse® innehåller kalcium- och fosfatjonerna som är identiska med de mineraler som redan finns i din kropp. Det betyder att produkten är helt naturlig och säker att använda.

2. Långvariga resultat: Radiesse® ger inte bara omedelbar volym och lyft, utan stimulerar även hudens naturliga kollagenproduktion. Det går bra att kombinera med SkinPen microneedling. Detta hjälper till att återställa hudens ungdomliga densitet och elasticitet på lång sikt.

Innan Behandlingen

Att tänka på innan Radiesse® behandling:

  • Du får inte vara gravid eller amma
  • Du ska inte ha permanenta fillers sedan tidigare
  • Du får inte ha en infektion, munsår, finnar eller herpes på injektionsområdet.
  • Undvik att röka innan behandlingen samt dricka alkohol på behandlingsdagen.
  • Kom gärna osminkad.
Efter Behandlingen

Att tänka på efter Radiesse® behandling:

  • Inget smink samma dygn på behandlade området pga infektionsrisk.
  • Ingen alkohol på behandlingsdagen.
  • Undvik att massera det behandlade området på minst 24 timmar och utför ingen ansiktsbehandling på minst 48 timmar.
  • Undvik aktivitet inom 24 timmar som fysisk träning.
  • Använd Panodil eller Alvedon vid behov.
Återbesök

Du kan fortsätta med andra behandlingar efter ca tre till fyra veckor. Tre – sex månader efter behandlingen utvärderar vi behandlingsresultatet.