Laser hårborttagning

Permanent hårborttagning med Soprano Ice Platinum

Permanent hårborttagning är en välrenommerad behandlingsmetod för att effektivt bli av med oönskad hårväxt. Men vad många patienter kanske inte är medvetna om är att valet av utrustning och professionell utbildning spelar en avgörande roll för att uppnå optimala resultat.

På Dr. Ferlin Hälsa & Estetik arbetar vi med den banbrytande teknologin Soprano Ice Platinum från Alma lasers, som kombinerar tre olika våglängder för att kunna behandla alla hud- och hårtillstånd på bästa möjliga sätt.

Vår utrustning och vårt team av välutbildade specialister sätter oss i framkant när det gäller permanent hårborttagning. Varje patient är unik och vi tar oss tid att skapa en individuell behandlingsplan som passar just dig. Vi strävar efter att ge dig de bästa resultatet med minimalt obehag och minimal återhämtningstid.

Därför rekommenderar vi alltid 3-5 behandlingar, men vissa områden kan ta längre tid eller gå snabbare. Efter varje behandling bör du kunna se och märka en tydlig skillnad. Det är viktigt att vänta cirka 4-8 veckor mellan behandlingarna, och under denna tid får du endast raka området. Om du har ryckt eller vaxat området måste du vänta ännu längre.

Ju mörkare och grövre hår du har, desto bättre kommer behandlingen att fungera. Om du får utslag när du rakar dig påverkar det inte behandlingen, men det är viktigt att du är helt rakad inför din behandling. Eventuella inåtväxande hårstrån tenderar att försvinna efter 1-2 behandlingar.

Vi inleder alltid en behandlingskur med en kostnadsfri konsultation. Under konsultationen går vi igenom dina förväntningar och hälsotillstånd, samt ger dig information om behandlingar och priser. Därefter påbörjas själva behandlingen. Området som skabehandlas kommer att täckas med en svalkande gel som också skyddar din hud. Det är viktigt att du inte är solbränd när du genomför din behandling.

Få mer information om permanent hårborttagning på vår Blogg