ZO® SKIN HEALTH

Köp ZO® SKIN HEALTH här.

Dr. Obagi, tillsammans med ZO Skin Health Inc, har utvecklat ett brett spektrum av terapeutiska behandlingar som kan användas oavsett hudtillstånd, ålder, kön eller etnicitet. Med den senaste tekniken inom hudvård, inklusive biotekniska komplex, växtbaserade stamcellskomponenter och multifunktionella leveranssystem, har våra produkter och behandlingsprotokoll blivit optimerade för att möta dina behov av optimal hudhälsa. 

Dr. Obagi har skapat två olika krämserier – ZO Medical för terapeutiska lösningar och ZO Skin Health för förebyggande och daglig hudvård. Våra certifierade ZO-kliniker skapar skräddarsydda krämprogram som är anpassade efter dina individuella behov. 

 

Vi på Dr. Ferlin Hälsa & Estetik är ledande experter inom estetiska behandlingar och hudhälsa. Oavsett om du redan genomgår behandlingar, överväger att göra det eller inte ens vet att du kommer göra det i framtiden,kommer du att känna dig trygg i våra händer. Vi strävar efter att erbjuda de bästa behandlingarna och resultaten för våra patienter och klienter i Stockholm, Stockholmsregionen och hela Sverige.

Vi har en djup förståelse för betydelsen av att ha en frisk och strålande hud. Vårt expertteam bestående av erfarna läkare och skönhetsbehandlare samarbetar för att skapa individuellt anpassade behandlingsplaner som uppfyller dina specifika behov och önskemål.

ZO Skin Health - Lösningar för en friskare hud